ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
شما را با طرز تهیه دلمه برگ مو به شیوه مردمان کشور ترکیه آشنا می کنیم.
مواد لازم:
گردو خردشده- 400 گرم
سبزی دلمه (تره، شوید، مرزه) و برگ مو- از هر کدام 500 گرم
رب گوجهفرنگی و ماست- از هر کدام دو قاشق سوپخوری
زرشک- 50 گرم
پیاز- سه عدد
برنج- یک پیمانه
نمک، فلفل، گلسرخ و زعفران آبکرده- به میزان لازم
طرز تهیه:
برگ موها را خوب بشویید. داخل یک قابلمه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. پس از جوش آمدن آب، برگ ها را به مدت 3 دقیقه داخل قابلمه بریزید. سپس آنها را آبکشی کنید.
زرشک، رب گوجه فرنگی، ماست، سبزی دلمه، پیاز، برنج، نمک، فلفل، گل سرخ و زعفران آب کرده را با هم مخلوط کنید. روی یک سطح صاف یک برگ مو را پهن کنید و از مخلوطی که آماده کردید، وسط آن بگذارید. برگ را به صورت لولهای کوچک یا بزرگ- در اندازه دلخواهتان- جمع کنید. به همین ترتیب برگ ها را با مخلوط پر کنید و آنها را ببندید و درون قابلمه به ردیف بچینید.
حالا کمی آب مرغ آماده کنید و روی دلمهها بریزید. در قابلمه را بگذارید تا دلمه ها با حرارت کم، آرام آرام بپزند. در آخر اگر دوست دارید، پیاز را همراه با گوجه سبز سرخ کنید و برای تزئین ظرف سرو دلمه ها از آنها استفاده کنید.
اثرات هدفمندسازی یارانه ها در حوزه سلامت
ارتقای کیفیت خدمات سلامت از منابع مالی یارانه ها
اصلاح ساختار نظام جامع مدیریتی اقتصادی بیمارستان
اقدامات اساسی در تخصیص منابع در نظام سلامت