ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
وبلاگ زیر جهت دریافت مقالات علمی و افزایش اگاهی شما عزیزان ایجاد شده است
مواد لازم:
1- کلم برگ یک عدد در حدود 2 کیلو
2- گوشت چرخ کرده 500 گرم
3- سبزی دلمه نیم کیلو
4- پیاز سرخ کرده 4 تا 5 قاشق سوپ خوری
5- روغن کنجد 150 گرم
6- رب میوه نسترن(1) یا رب انار خانگی یک قاشق غذاخوری
7- آبغوره 2 تا 3 قاشق سوپ خوری
8- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
طرز تهیه:
پیاز را خرد و با روغن کنجد سرخ می کنیم تا طلایی رنگ شود . بعد گوشت را داخل پیاز می ریزیم و بهم می زنیم تا کمی سرخ گردد و آب گوشت هم کشیده شود . آنگاه رب میوه نسترن را در دو لیوان آب حل می کنیم و داخل گوشت می ریزیم . نمک و فلفل و زردچوبه و آبغوره را اضافه می کنیم و می گذاریم گوشت آهسته بجوشد و آبش کشیده شود. سبزی را ریز خرد می کنیم و با مایه گوشت مخلوط می کنیم و بهم می زنیم و می گذاریم به روغن بیفتد.
برگهای کلم را جدا می کنیم و در آب نمک یکی دو جوش می دهیم تا برگها نرم شوند برگهای بزرگ را دولا می کنیم و برگهای کوچک را دو تا دو تا داخل هم قرار می دهیم و از مایه دلمه یک قاشق سوپ خوری داخل برگ می ریزیم و آنرا مانند بقچه محکم می بندیم دلمه های آماده شده را نزدیک هم در ظرف می چینیم داخل ظرف مقدار کمی آب جوش می ریزیم و در حرارت ملایم می پزیم تا آب دلمه کاملاً کشیده شود.
ورزش و بیماری های قلبی و استخوانی | Product 18 | 7 | 0.57% |
خشم و، عصبانیت و کنترل آن از دیدگاه روانشناسی بالینی | Product21 | 7 | 0.57% |
وضعیت حقوقی اتانازیا در ایران و جهان چگونه است؟ |