(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

(marriage ideal ) ازدواج ایده آل

(معیارهای انتخاب همسر- مراسم عروسی-روابط زناشویی موفق- مهارتهای زندگی و....)

فوت و فن تهیه ته انداز میگو



http://maktoobshop.com


ته انداز میگو

مواد لازم : 

میگوی ریز 20 عدد 

برنج 2 پیمانه 

سیب زمینی متوسط دو عدد مکعبی خرد شده

لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه پخته شده 

پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق غذاخوری 

سیر 2 تا 3 حبه ( من تو اکثر غذاهام از سیر استفاده میکنم ) 

کشمش  نصف پیمانه شسته شده 

 نمک- فلفل سیاه- زردچوبه - پودر کاری به میزان لازم 


طرز تهیه: 

پیاز را مکعبی خرد کرده و در مقداری روغن تفت بدین تا طلایی و سبک بشه، سیر له شده را هم به آن اضافه کنید و تفت بدین. زردچوبه را اضاف کنید و تفت بدین سیب زمینی مکعبی خرد شده را هم اضافه کنید و تفت بدین تا سیب زمینی ها کمی سرخ و پخته بشن. لوبیا را که از قبل پختین و بدون آب هست تو این مرحله اضافه کنید. 
 پودر کاری و فلفل سیاه را هم اضافه کنید. میگو ها را که پاک کردین اضافه کنید و تفت بدین . کشمش را هم در این مرحله اضافه کنید و یک تفت مختصر بدین.


برنج را هم آب کش کنید و کنار بذارین. 
کف یک قابلمه تفلون را هر ته دیگی که دوست دارین بذارین . من ته دیگ سیب زمینی گذاشتم.به ترتیب یک لایه برنج سفید و یک لایه از این مواد توی قابلمه بریزید. 




دور تا دور  برنج نصف لیوان آب بریزید و بذارین برای مدت 40 تا 45 دقیقه دم بکشه. ( مواد لای پلو خودش روغن داره لازم نیست آب روغن بریزید)

بفرمائید میل کنید ته انداز میگوی شما آماده است. 

مطالب پیشنهادی

سرطان سینه و تمامی گفتنی های آن

نقش مردان در زمینه بهداشت باروری همسران
کاهش مرگ و میر زنان باردار با برنامه مادری ایمن
مادران شاغل و نگهداری کودکان

تمرینات ورزشی در دوران حاملگی و قبل از زایمان

حقایقی در باره ایدز و لزوم آموش جنسی
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.